1-3 64 min Jompa ass Petter
1-4 68 min Ferna ass Petter

Laget: Hampus - Barkman, Hultenius, Kevin, Alusine - Andreas, Erik R, Petter - Leo, Ferna, Jompa
På bänken: C-M, Coach (slapp spela) (Nikki kom inte loss från jobbet)
Härlanda började bäst, redan efter 20 sekunder har de ett bra läge men Hampus gör en fin räddning till hörna. Efter ett tag kommer vi in i matchen men då kommer Härlanda i ett anfall och Barkman krokar ihop med en Härlandaspelare och domaren blåser straff, korrekt enligt mig även om vissa domare hade nog friat. Straffen sitter säkert bakom Hampus. Härlande för spelet och har ett par halvchanser men får inte till det. Vi har ofta svårt i uppspelsfasen men när vi väl kommer upp i anfall känns vi rätt farliga. Hampus får göra några bra räddningar och de har några bra lägen där de skjuter utanför. Jompa får en långboll och får en liten smäll av målvakten när han försöker runda honom. Jompa väljer att stå upp men hamnar i en dålig vinkel och skjuter över. Jompa har även ett bra läge men lobbar över. Vi får en hörna som kommer ut till Andreas igen som slår in den och Hultenius kommer och nickar in 1-1. I slutminuterna får Ferna bollen felvänd vid straffområdet, han försöker vända bort sin försvarare och skjuta men bollen blokeras men han vinner tillbaka bollen och spelar Jompa som lobbskjuter över målvakten som är långt ute.
2-1 i paus där Härlanda var det något bättre laget men vi spelade bättre i slutet av halvleken.
Härlanda tar tag i matchen i andar halvlek också men kommer inte lägre än till halva vår planhalva. Till en början har vi svårt med att komma till anfall men har ett stabilt försvarsspel. Efter hand kommer vi mer och mer när Härlanda lämnar luckor bakåt. Petter vinner bollen två gånger på mitten av Härlandas planhalva och spelar fri Jompa som skruvar in bollen i bortre hörnet. Några minuter senare spelar Petter fram Ferna som drar till med vänstern och får äntligen göra mål igen. Efter detta dör matchen och vi har full kontroll. I slutet har Härlanda några chanser men får bara till ett bra avslut där Hampus gör en fin benparad till hörna. Jompa kommer runt på vänsterkanen och slår in bollen till Barkman som löpt från sin högerbacksplats in framför mål och skjuter högt mot krysset men deras målvakt gör en bra räddning till hörna.
Vi vinner med 4-1 efter en ganska medioker division sex match. I andra halvlek kändes det som vi hade kontroll och efter 3-1 var det ingen snack.